April 14 2024 - Pork Butchery class + dinner / Cours de boucherie de porc + souper
  • April 14 2024 - Pork Butchery class + dinner / Cours de boucherie de porc + souper

April 14 2024 - Pork Butchery class + dinner / Cours de boucherie de porc + souper

In cart Not available Out of stock
Out of stock

Join us on Sunday, April 14th 2024, from 3:00 PM to 7:30 PM for an engaging foodie experience that includes:

  • Pork butchery and sausage making
  • A roast porchetta dinner

Dive into the art of butchery as you learn to break down a half pig. Shaun, our talented butcher and the chef-owner at Furley, will be your guide. He'll walk you through grinding,

Join us on Sunday, April 14th 2024, from 3:00 PM to 7:30 PM for an engaging foodie experience that includes:

  • Pork butchery and sausage making
  • A roast porchetta dinner

Dive into the art of butchery as you learn to break down a half pig. Shaun, our talented butcher and the chef-owner at Furley, will be your guide. He'll walk you through grinding, seasoning, and stuffing pork to create your own batch of sausages. Plus, you'll get to take home 24 of your handmade sausages!

After the class, enjoy a family-style porchetta roast dinner. Furley wine and craft beer will be available to purchase.

Following the success of our previous class, which quickly sold out, we're excited to offer this unique opportunity again. If you're into upping your butchery game or know someone who is, this will be a great experience. See you there!

.............

Rejoignez-nous le dimanche 14 avril, de 15h00 à 19h30, pour une expérience culinaire captivante qui comprend :

  • Boucherie de porc et fabrication de saucisses
  • Un souper de porchetta rôti

Plongez dans l'art de la boucherie en apprenant à décomposer un demi-porc. Shaun, notre boucher talentueux et chef-propriétaire chez Furley, sera votre guide. Il vous montrera comment hacher, assaisonner et farcir le porc pour créer votre propre lot de saucisses.

De plus, vous pourrez emporter chez vous 24 saucisses faites à la main !

Après le cours, profitez d'un dîner de porchetta rôti à la manière d'un repas familial. Du vin et de la bière artisanale seront disponibles à l'achat pendant l'événement.

Suite au succès de notre précédent cours, qui s'est rapidement complété, nous sommes ravis de proposer à nouveau cette opportunité unique. Si vous êtes passionné par l'amélioration de vos compétences en boucherie ou si vous connaissez quelqu'un qui l'est, ce sera une excellente expérience.

À bientôt !

Read more…
Mar 22 2024 Wine tasting + dinner / Dégustation de vins + souper
  • Mar 22 2024 Wine tasting + dinner / Dégustation de vins + souper

Mar 22 2024 Wine tasting + dinner / Dégustation de vins + souper

In cart Not available Out of stock
Out of stock

Join us on Friday March 22, 2024 for a fun and informal evening exploring the world of wine. Karl Dykhuis from Noble Selection and Julie Hughes, Furley's expert sommelier, will present a selection of six unique wines, each offering a distinct taste experience.

After the wine tasting, enjoy a three-course dinner crafted by Furley chef and owner

Join us on Friday March 22, 2024 for a fun and informal evening exploring the world of wine. Karl Dykhuis from Noble Selection and Julie Hughes, Furley's expert sommelier, will present a selection of six unique wines, each offering a distinct taste experience.

After the wine tasting, enjoy a three-course dinner crafted by Furley chef and owner Shaun. And, as a special perk, you'll have the exclusive opportunity to purchase the private label wines featured during our event directly from Noble Selection, our wine merchant partner.

This popular event sold out last year, so make sure to sign up early!

Rejoignez-nous Vendredi le 22 mars 2024 pour une soirée amusante à la découverte du monde du vin. Karl Dykhuis de Noble Selection et Julie Hughes, la sommelière experte de chez Furley, présenteront une sélection de six vins uniques, chacun offrant une expérience gustative distincte.

Après la dégustation de vins, savourez un souper en trois plats préparé par Shaun, chef et propriétaire de Furley. De plus, en tant que privilège spécial, vous aurez l'opportunité exclusive d'acheter les vins de marque privée présentés lors de notre événement directement auprès de Noble Selection, notre partenaire marchand de vins.

Cet événement populaire a été complet l'année dernière, alors assurez-vous de vous inscrire rapidement !

Read more…
Jan 28 2024 - Pork Butchery class + dinner / Cours de boucherie de porc + souper
  • Jan 28 2024 - Pork Butchery class + dinner / Cours de boucherie de porc + souper

Jan 28 2024 - Pork Butchery class + dinner / Cours de boucherie de porc + souper

In cart Not available Out of stock
Out of stock

Join us on Sunday, January 28th 2024, from 3:00 PM to 7:30 PM for an engaging foodie experience that includes:

  • Pork butchery and sausage making
  • A roast porchetta dinner

Dive into the art of butchery as you learn to break down a half pig. Shaun, our talented butcher and the chef-owner at Furley, will be your guide. He'll walk you through grinding,

Join us on Sunday, January 28th 2024, from 3:00 PM to 7:30 PM for an engaging foodie experience that includes:

  • Pork butchery and sausage making
  • A roast porchetta dinner

Dive into the art of butchery as you learn to break down a half pig. Shaun, our talented butcher and the chef-owner at Furley, will be your guide. He'll walk you through grinding, seasoning, and stuffing pork to create your own batch of sausages. Plus, you'll get to take home 24 of your handmade sausages!

After the class, enjoy a family-style porchetta roast dinner. Furley wine and craft beer will be available to purchase during the event.

Following the success of our previous class, which quickly sold out, we're excited to offer this unique opportunity again. If you're into upping your butchery game or know someone who is, this will be a great experience. See you there!

.............

Rejoignez-nous le dimanche 28 janvier, de 15h00 à 19h30, pour une expérience culinaire captivante qui comprend :

  • Boucherie de porc et fabrication de saucisses
  • Un souper de porchetta rôti
  • Un verre de vin ou bière artisanale

Plongez dans l'art de la boucherie en apprenant à décomposer un demi-porc. Shaun, notre boucher talentueux et chef-propriétaire chez Furley, sera votre guide. Il vous montrera comment hacher, assaisonner et farcir le porc pour créer votre propre lot de saucisses.

De plus, vous pourrez emporter chez vous 24 saucisses faites à la main !

Après le cours, profitez d'un dîner de porchetta rôti à la manière d'un repas familial. Du vin et de la bière artisanale seront disponibles à l'achat pendant l'événement.

Suite au succès de notre précédent cours, qui s'est rapidement complété, nous sommes ravis de proposer à nouveau cette opportunité unique. Si vous êtes passionné par l'amélioration de vos compétences en boucherie ou si vous connaissez quelqu'un qui l'est, ce sera une excellente expérience.

À bientôt !

Read more…