Butchery class / Cours de boucherie - July 9th from 5pm-9pm
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Butchery class / Cours de boucherie - July 9th from 5pm-9pm

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A great gift for anyone looking to level up their butchery skills.

Join us Sunday July 9th from 5pm-9pm for: Chicken butchery, knife sharpening by Dennet Ross and a grilled chicken dinner!

Learn the art of whole chicken butchery, while also learning the fundamentals of knife sharpening. You will be supplied with 3 whole grain fed QC pasture raised

A great gift for anyone looking to level up their butchery skills.

Join us Sunday July 9th from 5pm-9pm for: Chicken butchery, knife sharpening by Dennet Ross and a grilled chicken dinner!

Learn the art of whole chicken butchery, while also learning the fundamentals of knife sharpening. You will be supplied with 3 whole grain fed QC pasture raised chickens to learn on and take home. Head butcher Shaun Hughes and his team of merry butchers will be teaching you skills, hands on, to breaking down a chicken into 2 wings, 2 breast, 2 thigh, 2 legs and back cuts, along with grill cooking techniques.

MENU: Grilled spatchcock chicken, potato salad, grilled vegetables and garlic bread. Price includes a glass of wine or beer, and you will be taking all 3 butchered chickens home.

If you have questions, please email us at info@furley.ca

Un excellent cadeau pour tous ceux qui cherchent à améliorer leurs compétences en boucherie.

Rejoignez-nous dimanche 9 juillet de 17h à 21h pour : Boucherie de poulet, aiguisage de couteaux par Dennet Ross et un dîner de poulet grillé !

Apprenez l'art de la boucherie de poulet entier, tout en apprenant les bases de l'affûtage des couteaux. Vous recevrez 3 poulets élevés au pâturage QC nourris de grains entiers pour apprendre et ramener à la maison. Le boucher en chef Shaun Hughes et son équipe de joyeux bouchers vous enseigneront des techniques pratiques pour décomposer un poulet en 2 ailes, 2 poitrines, 2 cuisses, 2 cuisses et des coupes de dos, ainsi que des techniques de cuisson au gril.

MENU: Poulet spatchcock grillé, salade de pommes de terre, légumes grillés et pain à l'ail. Le prix comprend un verre de vin ou de bière et vous ramènerez les 3 poulets abattus à la maison.

Si vous avez des questions, veuillez nous envoyer un courriel à info@furley.ca

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Wines of France tasting + dinner / Dégustation de vins de France Feb 16 2023
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Wines of France tasting + dinner / Dégustation de vins de France Feb 16 2023

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Join us on Thursday February 16th, for a fun and informal night tasting wines of France. In this tasting, Karl Dykhuis from wine merchant Noble Selection and Furley sommelier Julie Hughes will be pouring six different contrasting wines from France. We’ll follow the tasting with a dinner at petit Furley. As an added bonus, you will have the

Join us on Thursday February 16th, for a fun and informal night tasting wines of France. In this tasting, Karl Dykhuis from wine merchant Noble Selection and Furley sommelier Julie Hughes will be pouring six different contrasting wines from France. We’ll follow the tasting with a dinner at petit Furley. As an added bonus, you will have the opportunity to buy the private label wines we will be serving directly from our wine merchant.

Rejoignez-nous le jeudi 16 février pour une soirée conviviale de dégustation de vins de France. Lors de cette dégustation, Karl Dyhuis du marchand de vin Noble Selection et notre sommelière Julie Hughes serviront six vins de France. On suivra la dégustation par un souper au petit Furley. En prime, vous aurez la possibilité d'acheter les vins de marque privée que nous servirons directement de notre marchand de vin.

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