April 14 2024 - Pork Butchery class + dinner / Cours de boucherie de porc + souper
Join us on Sunday, April 14th 2024, from 3:00 PM to 7:30 PM for an engaging foodie experience that includes:
- Pork butchery and sausage making
- A roast porchetta dinner
Dive into the art of butchery as you learn to break down a half pig. Shaun, our talented butcher and the chef-owner at Furley, will be your guide. He'll walk you through grinding,
Join us on Sunday, April 14th 2024, from 3:00 PM to 7:30 PM for an engaging foodie experience that includes:
- Pork butchery and sausage making
- A roast porchetta dinner
Dive into the art of butchery as you learn to break down a half pig. Shaun, our talented butcher and the chef-owner at Furley, will be your guide. He'll walk you through grinding, seasoning, and stuffing pork to create your own batch of sausages. Plus, you'll get to take home 24 of your handmade sausages!
After the class, enjoy a family-style porchetta roast dinner. Furley wine and craft beer will be available to purchase.
Following the success of our previous class, which quickly sold out, we're excited to offer this unique opportunity again. If you're into upping your butchery game or know someone who is, this will be a great experience. See you there!
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Rejoignez-nous le dimanche 14 avril, de 15h00 à 19h30, pour une expérience culinaire captivante qui comprend :
- Boucherie de porc et fabrication de saucisses
- Un souper de porchetta rôti
Plongez dans l'art de la boucherie en apprenant à décomposer un demi-porc. Shaun, notre boucher talentueux et chef-propriétaire chez Furley, sera votre guide. Il vous montrera comment hacher, assaisonner et farcir le porc pour créer votre propre lot de saucisses.
De plus, vous pourrez emporter chez vous 24 saucisses faites à la main !
Après le cours, profitez d'un dîner de porchetta rôti à la manière d'un repas familial. Du vin et de la bière artisanale seront disponibles à l'achat pendant l'événement.
Suite au succès de notre précédent cours, qui s'est rapidement complété, nous sommes ravis de proposer à nouveau cette opportunité unique. Si vous êtes passionné par l'amélioration de vos compétences en boucherie ou si vous connaissez quelqu'un qui l'est, ce sera une excellente expérience.
À bientôt !